gjort i dag!

i dag har jag varit i skolan vi fortsatte att kolla på "Dreamgirls" som Byonce var med i. Nu är jag hos Johan ska kanske äta här... Och i morgon ska jag på kalas (Krille)   det ska bli roligt ; )




HEJ DÅÅÅÅ!!!!!!! syns i morgon!!

Stormar johans syrra




vi stormade johans syrra i hennes rum sen fick hon för sig att fota oss .


tjaa

tja i dag har jag varit i skolan kom precis hem till johan som bor nästan granne med mig.. Och han är min bästis ;)

Vad otur!!

      

stormtrooper

roligt!!!

I HELGEN!

I helg har jag varit hos min mamma som bor i nynäs. Jag var ute i 9 TIMMAR  på helgen det va skit kul jag va ute med min granne som heter Adrian som min brorsa heter... vi ses HEJ DÅ ;)

hej!

idag har jag varit i skolan det var roligt. Och vi hade musik vi fick kolla på en film som hette "Dreamgirls"  Beyonce va med den. Filmen var ganska bra och vi ska kolla på den nästa fredag också. Nu e jag hos min mamma och hon bor i Nynäshamn... Vi syns!!!!   =P

shooooo!!!

shoo det e jag kevinnn. den där klara e en SKIT hög och jag mennar det jag gjorde slut i går men men. hon e feeeet taskig hon sa "JÄVLA BÖG" till mig förut..... Men vi hörs på måndag. ska vara hos min mamma över heligen. hej dååå =)


hej!

Hej! förlåt om jag inte har skrivit på länge jag har haft fult upp. Min e.x flickvän gjorde slut föra månaden =(  jag var jätte kä i henne... Men nu e jag i hop med en tjej som heter klara=)


RSS 2.0